Live-kameror

Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Välkommen till vår Sekretesspolicy!

This website is an adult entertainment site, which offers live cam performances and other related adult services.

När du använder dessa tjänster, kommer du att dela viss personlig information med oss. Eftersom du vill uppleva våra tjänster på ett fredligt och pålitligt sätt, känn dig säker på att vi är helt dedikerade att skydda dina personuppgifter.

We operate our site and our services in compliance with applicable data protection laws, including the EU General Data Protection Regulation (“GDPR”) and the California Consumer Privacy Act (“CCPA”). For more information, please see Section 6 “Your Rights Under GDPR”. If you are a California resident, please also see Section 7 “Information for California Residents.”

Din integritet är viktig för oss. Vi tillhandahåller dig denna Sekretesspolicy så att du kan göra välgrundade val om användningen av dina uppgifter. Denna Sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, delar och lagrar personuppgifter för besökare på vår webbplats ("Gäster") och personer som registrerar sig som medlemmar ("Medlemmar"). Observera att denna Sekretesspolicy endast gäller för personuppgifter från Gäster och Medlemmar. Personuppgifter för modeller ("Modeller") regleras av en separat Sekretesspolicy.

As used in this Privacy Policy, the term “personal data” means information that identifies, relates to, describes, is reasonably capable of being associated with, or could reasonably be linked, directly or indirectly, with a particular individual or household. For example, under ccpa personal data includes identifiers such as your real name, alias, or postal address; commercial information, including records of products or services purchased; internet or other electronic network activity information, including, but not limited to, browsing history, and search history; and audio or video recordings. ccpa § 1798.140(o)(1).

Please read this Privacy Policy carefully. This Privacy Policy forms a part of and is incorporated into the Terms and Conditions of this website. By using this website or any of our services you agree that the Terms and Conditions, including this Privacy Policy, forms a binding legal contract with you. You can contact us if you have any question about our privacy practices or about what we are doing with your personal data. We will be happy to assist you in any way we can.

  1. Vem Avgör "Hur" och "Varför" Din Personliga Information Används?

    Följande företag bestämmer hur och varför dina personuppgifter behandlas, och för GDPR -ändamål finns "Gemensamma Kontrollanter":

    JWS Americas S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg
    Registered with the Luxembourg Trade and Companies Register under the number: B 249539.

    JWS International S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg
    Registered with the Luxembourg Trade and Companies Register under the number: B 249566.


    JWS Americas S.à r.l. and JWS International S.à r.l. jointly determine the purposes and means of the processing of your personal data. Both entities collaborate in joint processing activities related to the purposes mentioned in this Privacy Policy.

    We have put in place a joint controllership agreement (according to article 26 GDPR) in order to determine the respective roles and responsibilities of the Joint Controllers, in particular, as regards the exercise of data subjects’ rights and the duties to provide information. You can notably contact us through a single contact point as mentioned in Section 9 “How to Contact Us?” of this Privacy Policy.

    Observera att du, oavsett detta arrangemang, är fri att utöva dina rättigheter (enligt beskrivningen i Sekretesspolicyn) med avseende och mot var och en av de Gemensamma Kontrollanterna. Du har också rätt att kontakta oss och begära att få information om hur ansvaret fördelas mellan de två företagen.

  2. Vilka Personuppgifter Behandlar vi?

    Vi samlar in, delar, överför och lagrar olika typer av dina personuppgifter som ett resultat av ditt besök på och/eller användning av våra tjänster på vår webbplats.

    Personuppgifterna vi samlar in innehåller följande kategorier av data:

    1. Personuppgifter som Du Tillhandahåller

      • Profil information

        När du skapar ett konto på vår sida, behöver vi viktiga detaljer så som:
        • och email adress
        • ett användarnamn
        • ett lösenord
      • Faktureringssupport & Kundsupport

        Vi samlar in all information du väljer att dela med vår Fakturerings- & Kundsupportlag, som:
        • din personliga e-mail
        • tjänsterna, Modellen eller användarnamnet kopplat till din begäran
        • dina kommentarer eller åsikter om en Modell
        • dina samtal med Support Teamet
        Mer generellt, när du kommunicerar med oss på något annat sätt, kommer vi samla in den information du väljer att ange.
      • Köpa krediter

        När du köper krediter för att delta på vår webbplats, beroende på betalningsmetoden du väljer, kan vi samla in och behandla din identifieringsinformation (fullständigt namn, land, postnummer) och betalningsinformation. När det gäller din betalningsinformation bör du notera att vi bara lagrar de sista fyra siffrorna i ditt betalkortnummer och utgångs år/månad.

    2. Personlig information från webbplatsanvändning

      Vi samlar in och använder viss information om dig när du använder våra tjänster och vår webbplats.

      Detta innebär att när du besöker vår webbplats eller använder våra tjänster, även om du inte har skapat ett konto eller loggat in, samlar vi in viss information, inklusive:

      • Användningsinformation

        Vi samlar in information om din aktivitet på vår webbplats och om hur du interagerar med funktionerna på vår webbplats. Om du är medlem kan vi länka denna information till din personliga identitet (t.ex. i syfte att upptäcka bedrägerier). Vi samlar till exempel:

        • your activity history on our site and the special features you used on the site (e.g. sent a feedback after private chat, rated a Model, added a Model to your favorites, made a Video/Voice Call with a Model, etc...)
        • den tid som tillbringades i privat chatt, vilka är Modellerna och kategorierna av Modeller (till exempel efter preferenser baserade på etnicitet) du tittade på;

        Vi samlar även in information om din kommunikation med Modellerna, så som:

        • Modellens användarnamn
        • datum och tidpunkt för din kommunikation
        • metod för kommunikation (t.ex. väggmeddelande, privat chatt m.m...)

        Moreover, if you participate in our loyalty program, referred as the Club Elite program in our Terms and Conditions, we know what your mask ranking is (i.e., the information you also see in your profile when you are connected to the site). In this respect, please note that we don't keep the history of your mask ranking.

      • Innehållsinformation

        För tekniska ändamål och för att försvara mot klagomål och juridiska anspråk lagrar vi på vårt systeminnehåll som du skapar, publicerar och/eller skickar via vår webbplats (t.ex. bilder) och information om innehållet du skapar eller tillhandahåller.

        Vi samlar även in, all information du delger till och/eller delar med Modeller på webbplatsen, som meddelanden du skickar i privata chatten eller under liveshower.

        Om du slår på din kamera eller mikrofon i privat chatt, spelar vi inte in eller behåller på något sätt din kameras sändning eller ljud. Vi tillåter inte heller Modeller att spela in eller fånga ditt kamera- eller ljudflöde under privata shower. Sådana åtgärder är förbjudna på vår webbplats.

        Om du använder Video-/Röstsamtal på vår webbplats(för att ringa Modellen när hon är offline), registrerar vi inte eller behandlar dina kommunikationsdata med Modellen. Din kommunikation är privat. Observera att vi inte ansvarar för din upplevelse eller innehållet i dessa privata samtal.

        Vi samlar in andra kommunikationsdata som telefonsamtal, chattloggar, textmeddelanden, fax och brev du skickar till oss.

      • Loggdata och enhetsinformation

        Vi samlar automatiskt loggdata och information från eller om din dator, telefon eller andra enheter du använder för att komma åt våra tjänster/webbplats. Detta inkluderar:

        • IP adress
        • datum och tidpunkt du loggade in på ditt konto
        • sedda sidor
        • Använda funktioner
        • hårdvaran, mjukvaran eller webbläsare du använde
        • operativsystem / applikationsversion som används
        • språkinställningar
        • identifierare som är associerade med cookies eller annan teknik som unikt kan identifiera din enhet eller webbläsare
        Om du använder en mobil apparat, kan vi också samla in:
        • data som identifierar din mobila enhet
        • enhetsspecifika inställningar och egenskaper
        • plats detaljer
        • appkrascher och annan systemaktivitet
      • Cookies / Andra Tekniker

        Liksom många webbplatser och applikationer använder vi cookies och annan teknik (t.ex. webbfyrar, webblagring och unika reklamidentifierare) för att samla in information om din aktivitet, webbläsare och enhet.

        De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies som standard. Om du föredrar kan du vanligtvis ta bort eller avvisa webbläsarcookies via inställningarna i din webbläsare eller enhet. Tänk dock på att blockering av cookies kan påverka din användning av tjänsterna på vår webbplats negativt.

        We are also using the services of Hotjar and other third party service providers to better understand our users’ needs and to optimize this service and experience. Hotjar is a technology service that helps us better understand our users’ experience (e.g., how much time they spend on which pages, which links they choose to click, what users do and don’t like, etc.) and this enables us to build and maintain our service with user feedback. Hotjar uses cookies and other technologies to collect data on our users’ behavior and their devices, such as a device's IP address (captured and stored only in anonymized form), device screen size, device type (unique device identifiers), browser information, geographic location (country only), and preferred language used to display our website. Hotjar stores this information in a pseudonymized user profile. Neither Hotjar nor we will ever use this information to identify individual users or to match it with further data on an individual user. For further details, please see Hotjar’s privacy policy by clicking on this link.

        You can opt-out of the creation of a user profile, Hotjar’s storing of your site usage data and Hotjar’s use of tracking cookies by following this opt-out link.

        To learn more about how we use cookies and your choices, please check out our Cookie Policy

    3. Personlig information insamlad av tredjeparter

      • Modeller: när vi diskuterar med våra Faktureringssupport och Kundtjänstteam, kan en Modell ge viss information om dig, som kommer att samlas in.
      • Externa Partners Annonsnätverk: hjälper oss att marknadsföra vår webbplats. De kan samla in information om dina interaktioner med våra annonser för våra räkning.
      • Externa Partners Annonsnätverk: vi hanterar ett annonsnätverk och marknadsföringsverktyg själva. Tredjeparts anslutna partners kan kontakta oss för information om dina interaktioner med våra annonser och marknadsföringsverktyg som publiceras/används på deras webbplatser eller anslutna webbplatser (dvs. webbplatser med delvis eller fullständig reproduktion av vår primära webbplats).
    4. Allmän Personlig Information

      Vi samlar in offentligt tillgänglig information om dig endast när det är nödvändigt för att förhindra bedrägeri och olaglig verksamhet på vår webbplats (t.ex. när vi misstänker att du använder ett falskt eller stulet kreditkort, när vi bevittnar fall av övergrepp mot barn, eller pedofil aktivitet, etc.).

      Dessa data kan innehålla allmänt tillgänglig information som du delar med sociala medier som Facebook, din blogg och/eller webbplats, och annan offentlig information som finns tillgänglig på internet.

      Denna information är alltid associerad eller kombinerad med de uppgifter vi samlar in via vår webbplats för att slutföra vår undersökning innan vi rapporterar eventuella bedrägerier och olagliga aktiviteter till myndigheterna. Vi använder aldrig offentligt tillgängliga data för något annat syfte.

    5. Speciell kategori av data

      Detta betyder uppgifter av känslig karaktär vars exponering skulle avsevärt påverka dina grundläggande rättigheter och friheter; till exempel om det kan användas mot dig för olaglig diskriminering (t.ex. dina sexuella intressen/preferenser).

      Vi kan behandla känslig information under följande omständigheter:

      • Anpassning av webbplatsen: Om du godkänner att innehållet anpassas via den “gravity_cookie”, som anges i din webbläsare ( se sektion 3.7 nedan). Tänk på att du kan återkalla ditt samtycke för denna cookie när som helst i dina kontoinställningar eller genom att kontakta vårt Supportteam. Om du gör det kommer webbplatsen inte längre att anpassas efter din smak och därför kommer din användarupplevelse att vara annorlunda.

      • Betaltjänster: När du använder vår webbplats och köper tjänster (t.ex. live-kamshower, privat chatt, köper en Modellöverraskningar, etc.), bearbetar och lagrar vi information relaterad till din aktivitet (t.ex. Modellkategorin eller de Modeller vars tjänster du prenumererade på, etc.) för att ge dig de tjänster du begärde.

        På grund av den specifika betydelsen av varje kategorinamn, liksom de typer av Modeller du begär tjänster från, är det möjligt, även om det inte är säkert, att de valda kategorierna anger dina sexuella preferenser.

        Du kan när som helst återkalla ditt samtycke angående denna behandling i dina samtyckesinställningar. Observera dock att en sådan återkallelse innebär att du inte kommer att kunna logga in på ditt konto och använda tjänsterna, eftersom vi inte kommer att kunna ge dig tjänsterna utan att bearbeta sådan information.

        Eftersom dina uppgifter om dina sexuella intressen är väsentliga aspekter av integritet, upprätthåller vi mycket höga tekniska säkerhetsstandarder. Vi fortsätter regelbundet med kontroller och utvärderingar av våra säkerhetsåtgärder för att garantera en pålitlig miljö.

  3. Varför behandlar vi dina personuppgifter?

    Vi använder information vi samlar in för följande syften:

    1. Konto Aktivering

      Grundläggande information: Vi använder främst de personuppgifter som du ger oss när du skapar ditt onlinekonto för att öppna och administrera det här kontot. Kontot låter dig sedan använda funktioner, köpa krediter och dra nytta av våra gratis och betalda tjänster. Ditt konto gör det också möjligt för dig att utöva kontroll över dina personuppgifter. Genom ditt konto kan du hantera dina inköp, dra nytta av specialerbjudanden och hantera dina kontoinställningar.

      Vi behandlar denna information för att utföra det kontrakt vi har med dig och för att ge dig de tjänster du begär. Om du inte tillhandahåller de minimiuppgifter som krävs kommer vi inte kunna skapa ett konto och låta dig använda tjänsterna.

    2. För att förbättra och marknadsföra våra tjänster

      För att förstå hur vi kan förbättra våra tjänster och/eller hitta bättre sätt att marknadsföra våra tjänster till andra samlar vi in dina personuppgifter för följande syften:

      • Analys och Statistik: Vi använder en begränsad del av dina uppgifter för analytiska och statistiska ändamål. Vi lägger stor vikt vid att förbättra våra tjänster och förbättra din upplevelse som Medlem eller Gäst.

        För att bättre förstå dina behov och hur vi kan förbättra våra tjänster sammanställer vi den information du gav oss eller som vi samlade in om dig när du besökte sidor på vår webbplats eller när du använder våra tjänster för att upptäcka allmänna trender angående preferenser/vanor hos våra användare. Detta hjälper oss till exempel att generera statistikrapporter om våra kunders aktivitet baserat på kategorierna av visade Modeller, länderna eller inköpen. Informationen i dessa rapporter är i förkortad form och kan inte användas för att identifiera individer.

      • Förbättringar: Vi använder dina data för att testa, felsöka och förbättra funktionaliteten och kvaliteten på våra underhållningstjänster online. Vårt huvudmål är att optimera vår webbplats och våra tjänster och göra dem enklare och roligare att använda.

      • Tailored Service: We share very limited characteristics about you with the Models registered on our site, so that they can deliver a personalized, adapted service to you. Please see Section 5 "With Whom do We Share Your Data ?" to learn more.

        We also use limited information to tailor our services for you. For example, when you visit and log in on our site, we use your IP address to determine the country where you are from, and display our webpages in your language (within the limits of the languages available on the site), so if you visit or login on our site from the United States, our site will automatically display content in English.

      • Kampanj: Vi har anslutna program genom vilka webbansvariga eller andra tredje parter kan hjälpa oss att marknadsföra våra webbplatser.

        We share limited information about you with the webmasters or other third parties participating in these affiliate programs, to help them to set up, maintain and optimize their marketing campaigns or promotional activities. This also allows them to track their income. Please see Section 5 "With Whom do We Share Your Data ?" to learn more.

      • Sök motorer: var uppmärksam på att all information som du offentliggjorde på vår webbplats, till exempel kommentarer på den offentliga väggen hos Modeller, kan visas i sökmotorns resultat, tillsammans med ditt användarnamn.

      We process this information given our legitimate interest in developing and improving our site and our users’ experience, as well as promoting our services and site. When we use cookies or similar technologies for the same purpose (i.e., product enhancement and improvement), we rely on your consent to the use of cookies, including third-party cookies. To learn more about how we use cookies and your choices, please check out our Cookie Policy.

    3. För kundrelationshantering

      Kundrelationshantering är nyckeln till alla tjänster och ingår i denna term är all kontakt vi har med dig. Följande är relaterade fall där vi samlar in och behandlar dina personuppgifter:

      • Kundtjänst & Faktureringssupport: Kund- & Faktureringssupport arbetar dygnet runt. Genom att dela dina personliga uppgifter med våra kund- och faktureringssupportlag, kan vi ge dig dina svar och all hjälp du kan behöva mer effektivt.

        All din kommunikation med våra Kund- och Faktureringssupportlag och all information du tillhandahåller, inklusive kommentarer om Modeller, lagras och granskas så att vi kan svara på din begäran. På detta sätt kan vi också säkerställa att alla användare fullständigt uppfyller våra Regler och Villkor.

        En del av den inspelade kommunikationen med dig kommer att användas för utbildningsändamål inom Kundtjänst- och Faktureringssupportgrupper, så att vi kan ge dig utmärkt kundservice.

        Observera att våra Kundtjänst- och Fakturasupportteam har tillgång till all information som har samlats in om dig. Genom att ha denna åtkomst säkerställer vi att våra Kundtjänst- och Faktureringssupportteam har allt de behöver för att ge dig ett lämpligt och effektivt svar.

        Var beredd på att Kundtjänst och Faktureringssupporten kommer använda olika sätt att kontakta dig inklusive e-mail och telefon, vad som passar bäst.

      • Allmänna Utbyten: Vi kan också kommunicera med dig via e-postmeddelanden eller på något annat lämpligt sätt för att informera dig om eventuella förändringar beträffande vår webbplats eller meddelanden som rör ditt medlemskap, (t.ex. framgångsrikt kontoskapande, ändring i lojalitetsmaskrankning, etc...).

      Observera att behandling och användning av dina personuppgifter är nödvändig med tanke på vårt legitima intresse att leverera lämplig kundsupport till dig och för att ge dig relevant information om webbplatsen och ditt konto.

    4. Betalning

      Vi använder dina identifieringsuppgifter och betalningsinformation för att behandla transaktioner. Detta kan bero på vilken betalningsmetod du väljer, men är fallet för de flesta metoder.

      Användningen av dina personuppgifter är strikt nödvändig i det här fallet för att utföra betalningar och förse dig med de krediter eller tjänster du har köpt (dvs för att utföra det kontrakt vi har med dig).

    5. Se till en säker och Tillförlitlig Miljö

      För att skydda dig och vår verksamhet använder vi dina personuppgifter på följande sätt:

      • To detect and prevent fraud/illegal activities
      • För att upptäcka eventuella överträdelser av våra Regler & Villkor och andra relevanta regler
      • För säkerhets- & riskbedömning (t.ex. autentisering & verifiering av identitet)

      Vi har ett legitimt intresse av att skydda dig och vår verksamhet och säkerställa överensstämmelse med T&Cs/ regler, som försöker garantera detta.

    6. Marknadsförings / Informations meddelanden

      Generally, when you sign up to use our sites, we will send you informative messages and marketing to keep you up to date with the release of new features and/or services, special promotions, offers, etc.

      För liknande marknadsföringsändamål kommer vi också att använda den information du gav oss och den information vi samlar in från din användning av webbplatsen och tjänsterna.

      By using this information, we can tailor our marketing emails to your tastes or your characteristics (e.g., country). We will never use data classed as “sensitive” for marketing purposes.

      För att utvärdera framgången för våra marknadsföringsinitiativ kan vi pseudonyma din e-postadress och använda den för att generera statistiska resultat. Dessa skulle vara i form av aggregerade data, inte personuppgifter (t.ex. antalet användare per land som får marknadsföringskommunikation).

      Din e-post kommer att användas vidare för att skicka undersökningar om deltagande i undersökningen, så att vi kan lära oss mer om din erfarenhet och tillfredsställelse eller förslag till förbättringar av vår tjänst.

      Vi har ett legitimt intresse av att hålla dig informerad och i resultatet av våra marknadsföringskampanjer. Du kan naturligtvis avsluta prenumerationen på att ta emot våra marknadsförings- och informativa e-postmeddelanden när som helst genom att använda en länk som finns i själva e-postmeddelandena. Du kan också välja bort "Integritetsinställningar" i din profil; det kan dock innebära att du missar specialerbjudanden och information om nya tjänster.

    7. Att anpassa vårt innehåll

      Vi använder beteendespårningsprogramvara som gör att vår hemsida kan anpassas efter din smak (dvs. visa Modeller som skulle vara mest intressanta för dig baserat på dina tidigare besök och åtgärder som gjorts på webbplatsen).

      In order to do this, we must process and store information related to your activity (e.g., categories of Models you watched, pages you visited, etc.).

      Du kan ge ditt samtycke till användningen av denna programvara genom den "personliga innehållsbannern" som visas i nedre högra hörnet av webbplatsen. Genom att ge ditt samtycke samtycker du till att vi kommer att följa dina preferenser när du surfar på vår webbplats som kan spegla dina sexuella intressen för att anpassa innehållet på vår hemsida genom att visa Modeller som kan vara intressanta för dig, vilket ger dig den bästa upplevelsen.

      Att du accepterar att använda den här programvaran innebär att en cookie (dvs "gravity_cookie") placeras i din webbläsare. När du godkänner användningen av denna cookie kommer ditt nästa besök på webbplatsen att baseras på dina tidigare preferenser och sidbesök.

      Utan ditt medgivande kommer vi inte att anpassa upplevelsen för dig.

      Observera att du kan återkalla ditt samtycke när som helst, men detta kan påverka din framtida upplevelse på webbplatsen negativt.

      • Gäst Välj-Bort

        If you are a Guest who has consented to the content personalization/”gravity_cookie”, you must go into your browser’s settings and delete the cookie in order to revoke your consent. If you face any difficulties to opt-out from content personalization, feel free to contact the Customer Support at [email protected].

      • Medlem Välj-Bort

        Om du är medlem måste du gå in i "Sekretessinställningar" på ditt konto för att återkalla ditt samtycke.

      If you face any difficulties opting out from content personalization, feel free to contact our Customer Support at [email protected]. We will be happy to assist you in any way possible.

    8. För deltagande i lojalitetsprogram

      Vi anser att detta program är ett spel- och underhållnings-/nöjesinitiativ.

      Du kan tjäna poäng och få rankningar, vilket gör att du får tillgång till mer exklusivt innehåll, vilket är hur vi belönar din lojalitet till vår webbplats.

      Underhållningen du får via detta program är en extra tjänst till den huvudsakliga tjänsten som tillhandahålls på vår webbplats.

      Om du inte vill delta, kontakta vår Kundsupport och begär avbokning av ditt deltagande. Detta kommer inte att påverka din användning av webbplatsen.

      Vi har ett legitimt intresse av att belöna din lojalitet till webbplatsen.

    9. För att uppfylla alla lagkrav och upprätthålla våra lagliga rättigheter

      Vi kan luta oss mot en juridisk skyldighet att behandla dina personuppgifter. Vi måste till exempel behålla din transaktionsinformation för att hålla lagligt obligatoriska bokföringsregister.

      Vi kan också använda din information för att svara på förfrågningar från behöriga myndigheter eller med tanke på vårt berättigade intresse att upprätta, utöva eller försvara juridiska fordringar. Vid behov använder vi dina uppgifter för att undersöka problem med banken som behandlar din betalning eller med en inkasso, i fall av obetalda transaktioner, återkrav eller återbetalningar.

      Vi kan också kombinera våra uppgifter med information som lagenligt erhållits från andra tredjepartskällor för ovanstående syften.

  4. Hur Skyddar Vi Och Hur Länge Behåller Vi Dina Personliga Uppgifter?

    Vi genomför olika säkerhetsåtgärder, tekniska och organisatoriska, för att ge skydd för dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller radering.

    Vi implementerar dataförlust förhindrande system mot läckage, stöld och dataöverträdelse. Vi testar regelbundet våra IT-system och gör penetrationstester. Vår webbplats innehåller rimliga säkerhetsteknologier som är tillgängliga för att säkerställa användarnas säkerhet och att deras relaterade information skyddas.

    Vi behåller normalt inte personuppgifter om Gäster i mer än tio till femton dagar, även om denna period vanligtvis är kortare (beroende på trafikvolym). All information som samlas in för att verifiera din identitet i samband med en begäran (t.ex. en begäran om åtkomst till dina uppgifter) kommer endast att bevaras under en kort tid, vanligtvis högst fem dagar. Annars behåller vi personuppgifter för medlemmar så länge vi anser det nödvändigt att:

    • Provision of Services

      För att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster och att du kan använda dem, inklusive att behålla ditt medlemskonto.

    • u]Rättslig Skyldighet

      Vi kan till exempel behålla en del av din information för skattefrågor, lagstadgad rapportering och revisionsskyldigheter. Observera att i enlighet med Luxemburgs lagstiftning kommer finansiell information att bevaras under en period på minst 10 år.

    • Legitima Intressen och Affärsuppförande

      Inklusive:

      • Upprätta, utöva eller försvara juridiska krav

      • Åtgärder mot återkrav

        Vi behåller dina chattloggar och loggdata, enhets- och användningsinformation under högst 120 dagar från ditt senaste köp på webbplatsen.

      • Upptäcka och förebyggande av bedrägeri/olaglig aktivitet

        We will, for example, blacklist all former usernames for a certain period; these usernames will not be available for new registrations during that time.

      • Förstärka Säkerhet

        Om vi till exempel avslutar eller stänger ditt konto på grund av bedrägeri eller olaglig verksamhet, kan vi behålla viss information om dig för att förhindra att du öppnar ett nytt konto i framtiden. Sådan information kommer också att hållas tillgänglig vid pågående rättsliga förfaranden och/eller utredningar.

    • Säkerhet

      Som vi har sagt är skyddet av din information och vår webbplats från oavsiktlig eller skadlig förlust och förstörelse en av våra högsta prioriteringar.

      Restkopior av en del av din personliga information kommer att förvaras på våra reservsystem i 30 dagar.

      Vissa anonymiserade kopior av din information (t.ex. loggposter) kan också finnas kvar i vår databas.

      If you have a question about any specific retention periods of certain personal data, please contact us via the contact details provided in Section 9: "How to contact us?"

  5. Med Vilka Delar Vi Dina Uppgifter?

    Vi delar en del av din personliga information med följande parter:

    1. Med Modellerna

      Ditt konto hos oss säkerställer din förmåga att dra nytta av och köpa tjänster relaterade till vuxenunderhållning från Modeller.

      Följande information om dig är automatiskt tillgänglig för Modeller som du interagerar med:

      • Ditt uanvändarnamn

      • Webbplatsnamn Namn: Våra Modeller streamas också live över våra anslutna webbplatser; därför kommer Modellen att kunna se vilken webbplats livestream du tittar på.

      • Om de är en av dina favoriter

      • If you are a regular, paying Member. You can deactivate this feature by contacting us (see Section 9 “How to Contact Us?”)

      • Lojalitets Program Ranking (Mask) - “Elit Program”. Du kan ändra dina inställningar för delning av din ranking i dina sekretessinställningar. Dina val är:

        • Hålla masken privat

        • Dela det bara med Modeller som du har pratat privat med eller

        • Att göra det offentligt för alla webbplatsens användare.

      • Senast vidtagna åtgärder : Vi kommer att dela med de Modeller du visade intresse för, ditt användarnamn tillsammans med en historik över de senaste handlingarna du inledde med dem (t.ex. när du "gillar" eller kommenterar Modellens "Mitt innehåll" eller när du listar en Modell i dina favoriter). Denna begränsade information kommer att visas för Modellerna för att de ska kunna känna dig bättre och tillhandahålla en service skräddarsydd efter dina behov.

      • Frivillig Delning

        Om du bestämmer dig för att dela ytterligare innehåll med Modellerna (t.ex. bilder), observera att du är fullt ansvarig för delningen av sådan information och vi kan inte hållas ansvariga för alla avslöjanden som du fritt gjort.

      • Video/ljud i Privat Chatt

        Please note that no one can access your video feed or audio feed should you decide to turn on your camera or microphone during private chat (see Section 2.2: “Content Information”).

      • Video/Ljud Offline Samtal

        En påminnelse, din kommunikation är från nu helt privat.

    2. Med andra användare av denna webbplats och med allmänheten

      • "Gratis Chatt" Område

        När du använder "gratis chatt" område, kommer andra användare av vår webbplats, dvs Gäster och Medlemmar, att se ditt användarnamn och meddelanden du skriver. De kommer också att kunna se om du blir "Kung i Rummet" och antalet poäng som du spenderade på "överraskningar" för att få titeln.

        Denna information är inte personlig information, eftersom de andra användarna inte kan identifiera dig från denna information. Vi påminner dig därför om att inte använda ett användarnamn som innehåller någon personlig information (t.ex. ditt riktiga namn) eller något som gör att en annan användare kan identifiera dig (t.ex. ditt twitternamn).

        Observera att om du väljer ett användarnamn som kommer att leda till din identifiering, är du helt ansvarig för denna åtgärd och vi kan inte hållas ansvariga för någon identifiering som gjorts av en annan användare.

      • Komentarer

        Om du skriver kommentarer på en Modells vägg, kommer andra användare att se dem.

        Dina kommentarer och användarnamn kan också vara synliga i en sökmotor (t.ex. Google). Om du inte vill att andra användare eller allmänheten i allmänhet ska se dina kommentarer ska du inte posta dem på en Modells Vägg.

      • Lojalitets Program

        Om du deltar i vårt lojalitetsprogram kan andra användare se din maskrankning, som visas bredvid ditt användarnamn när du skriver ett meddelande till Modellen i gratischatt.

        Observera att dessa två dataelement (användarnamn och mask) inte betraktas som personuppgifter och inte kan leda till din identifiering. Du kan ändå ändra dina inställningar i dina sekretessinställningar när det gäller att dela din mask med andra användare (t.ex. kan du hålla din mask privat).

        Du kan vara säker på att andra användare av vår webbplats inte kommer att kunna komma åt någon information om dig från det ögonblick du går in i en privat chatt.

    3. Delar av vår företagsgrupp

      We share your personal data with the following companies of our group based in Luxembourg and Hungary, as the case may be, as they are helping us to deliver the services to you:

      • Jasmin IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
      • Jasmin Holding SA, 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
      • Docler Services S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
      • Docler IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
      • Jasmin SSC Kft, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Hungary;
      • Jasmin IP S.à r.l. Hungary Branch, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Hungary;
      • Docler Services Kft, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Hungary;
      • Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
      • Escalion S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg.
    4. Webmasters som deltar i våra samarbetsprogram

      Som nämns ovan, vi har ett internt partnerannonsnätverk, dvs affiliate-program genom vilket webbansvariga kan hjälpa oss att marknadsföra våra webbplatser.

      Oavsett var du registrerade dig förblir vi datakontrollanten av dina personuppgifter. När du till exempel skapar ett konto eller köper krediter går personuppgifterna du tillhandahåller direkt till oss.

      Webansvarige kan inte se eller få tillgång till din direkt identifierbara information. De är bara en teknisk operatör och affärspartner som hjälper oss att marknadsföra vår aktivitet. Under inga omständigheter är du en klient/kund hos webbansvarig.

      Vi delar bara en del begränsad information med dem, vilket inte kan leda till din direkta identifiering. Denna information hjälper dem att konfigurera, underhålla och optimera sina marknadsföringskampanjer eller marknadsföringsaktiviteter. Detta gör att de också kan spåra sina inkomster. Denna information består av följande:

      • Registreringsdatum
      • Använd webbplats
      • Köp av krediter
      • Land
      • Användarnamn
      • Information om enhet

      Tänk på att vi aldrig kommer att dela med dem någon information som leder till din direkta identifiering (t.ex. riktigt namn, adress, e-postadress, betalningsinformation eller IP-adress).

    5. Tjänsteleverantörer

      Vi använder noggrant utvalda och pålitliga tredje parter, som agerar som tjänsteleverantörer till vår webbplats.

      Vi ser till att de är bundna av avtalsenliga skyldigheter att behandla information vi delar med dem i enlighet med våra instruktioner, Integritetspolicyn och alla tillämpliga lagar om dataskydd.

      Eftersom vi ständigt arbetar med utveckling och förbättring av tekniken för att stödja vår webbplats kan våra tredjepartsleverantörer regelbundet ändras.

      Sådana enheter tillhör huvudsakligen följande områden:

      • affärsinformation och analys
      • kundvård
      • marknadsföring och försäljning
      • förhindra bedrägeri
    6. Betalningsleverantörer och finansinstitut

      When you purchase credits, depending on your choice of payment method, a third-party bank or a payment processor may process your payment. If this is the case, you may need to share personal data with them in order to complete the transaction.

      Du kan få email om transaktionen från denna part för att konfirmera ordern, inklusive genomföra eventuella återbetalningar och uppföljningsinbjudan att ge feedback till denna part.

      Denna Sekretesspolicy reglerar inte behandlingen av dina personuppgifter av dessa tredje parter om de delades direkt med dem.

      • Kredit/Betalkort

        If you choose to pay by credit/debit card, your transaction will be handled by Escalion S.à r.l., which is one of our affiliated companies located in Luxembourg. You can find its Privacy Policy here.

      • återbetalning

        Om du eller kreditkortsinnehavaren begär ett återkrav måste vi under vissa omständigheter dela information om dig och din användning av våra tjänster med betalningshandhavaren, behandlingsbanken, finansinstitutet eller kreditkortsinnehavaren.

      • Upptäcka och förhindra bedrägeri

        Vi kan dela information med relevanta finansinstitut om vi anser att det är absolut nödvändigt för upptäckt och förebyggande av bedrägeri.

    7. Brottsbekämpande organ eller myndigheter

      I den utsträckning som tillåts i tillämplig lagstiftning kan vi också dela information med brottsbekämpande myndigheter eller myndigheter, om sådan information är rimligt nödvändig för följande:

      • För att uppfylla våra juridiska skyldigheter

      • för att svara på informationsbegäranden för bedrägeriförsök och andra påstådda olagliga aktiviteter

      • för att verkställa och administrera våra Regler och Villkor

      • för att skydda våra rättigheter eller försvara oss mot alla fordringar

    8. Affärsöverföringar

      Din information kan överföras till en annan enhet i vår grupp (vid omorganisation, omstrukturering, etc.) eller tredje part (vid försäljning, fusion och/eller förvärv, etc.) om del (mer än 50%) eller hela verksamheten (eller relaterade tillgångar) överförs antingen direkt eller indirekt eller faller under den nya ägarens kontroll.

      Detta skulle vara fallet förutsatt att den nya ägaren verkar inom samma eller liknande bransch som vår och förbinder sig att följa denna Sekretesspolicy.

  6. Dina rättigheter under GDPR

    1. Information om överföring av dina personuppgifter utanför Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet?

      As we are a Luxembourg based company, we comply with the EU Data Protection Regulation, “GDPR.” Regardless of whether you are located in Europe or elsewhere, our own location in Europe requires us to comply with GDPR. You can read the entire Regulation here.

      Under driften och exploateringen av webbplatsen och tillhandahållandet av tjänsterna kan dina personuppgifter överföras utanför Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet ("EES") till tredje parts databehandlare i USA och andra länder utanför där du bor, för de syften som anges i denna Sekretesspolicy.

      If we transfer your personal data outside of the EEA, we endeavor to ensure that your rights and freedoms in respect of the processing of your personal data are adequately and appropriately protected. For this purpose, we utilize the Standard Contractual Clauses approved by the European Commission that you can find here.

    2. Vilka Rättigheter har Du Gällande Dina Personuppgifter?

      Vi har gjort vårt bästa nedan för att förklara vad dina rättigheter är under GDPR och hur du kan utöva dem. Om du, trots våra nedanstående förklaringar, fortfarande är osäker på de åtgärder du kan vidta eller villkoren för att utöva dina rättigheter, oroa dig inte, vårt supportteam kommer att ge dig all den hjälp du behöver när du utövar dina rättigheter.

      Du kan också kontakta oss, när som helst, innan du utövar några av dina rättigheter, och vi kommer att svara på din begäran så fort som möjligt.

      Observera att vi skapade ett specifikt gränssnitt som heter "Sekretessinställningar" i dina kontoinställningar så att du enkelt kan utöva vissa av dina rättigheter.

      Vårt Supportteam kommer att ge dig information om åtgärder som vidtagits inom en månad från dagen för mottagandet av din begäran. Endast under exceptionella omständigheter, när vi möter komplexa och ett stort antal förfrågningar, kan vi förlänga denna svarsperiod upp till ytterligare två månader.

      Observera att rättigheterna kan utövas gratis. Emellertid kommer obefogade eller överdrivna förfrågningar, särskilt på grund av deras repetitiva karaktär, att leda till en avgift.

      Vänligen förstå också att, eftersom din integritet är så viktig för oss, kan vårt Supportteam behöva verifiera din identitet och be dig att lämna ytterligare information innan du utför din förfrågan.

      1. Dataåtkomst och dataöverföring

        Du har rätt att få tillgång till de personuppgifter som vi har om dig genom att begära en kopia av dina personuppgifter, kostnadsfritt, genom avsnittet "Datahämtning" i dina kontoinställningar.

        Efter verifieringen av din identitet skickas din förfrågan till vårt Supportteam.

        Om vi anser att din begäran är uppenbart ogrundad eller överdriven (t.ex. på grund av flera begäranden på kort tid), kan vi vägra att agera eller ta ut en rimlig avgift med hänsyn till de administrativa kostnaderna för att ge dig informationen.

        In certain cases, you are also entitled to request copies of personal data that you have provided to us in a structured, commonly used, and machine-readable format and/or request us to transmit this information to another service provider (where technically feasible). To exercise this right, you can send an email to [email protected].

      2. Rättelse av felaktiga eller ofullständiga uppgifter

        du har rätt att begära att vi rättar alla felaktiga uppgifter i dina personuppgifter.

        For this purpose, you can contact our Customer Support or send an email to [email protected].

      3. Data Radering

        Om du inte längre vill att vi ska använda din information kan du begära att vi raderar dina personuppgifter och stänger ditt konto. Begäran om avbokning eller stängning av kontot kommer att betraktas som en begäran om radering av dina personuppgifter.

        För att stänga ditt konto, klicka på "Glöm mina Uppgifter" i avsnittet "Sekretessinställningar" i dina kontoinställningar. Din förfrågan skickas till vårt Supportteam som kommer att kontakta dig. Men om du har problem, kontakta oss när som helst.

        För att undvika tvivel, när raderingsprocessen startar (särskilt efter en framgångsrik verifiering av din identitet som kontots ägare) kommer du varken att kunna logga in på vår ursprungliga webbplats (dvs livejasmin.com) eller på våra anslutna webbplatser.

        Dessutom, om ditt konto är inaktivt i mer än ett (1) år, har vi rätt att säga upp ditt konto och fortsätta med radering av dina uppgifter i enlighet med våra Regler & Villkor.

        Observera att även om du begär radering av din personliga information, kommer vi att behålla en del av den så länge vi anser att det är nödvändigt för att följa våra juridiska skyldigheter eller andra legitima intressen som förklaras ovan i avsnitt 4 "Hur Skyddar Vi Och Hur Länge Behåller Vi Dina Personuppgifter?”.

      4. Rätt till invändningar

        We process your data for a variety of reasons as explained in Section 3 “Why do We Process Your Personal Data?”.

        Tillämplig lag kan ge dig rätt att kräva att vi inte behandlar dina personuppgifter för vissa specifika syften där sådan behandling är baserad på legitimt intresse. Om du invänder mot sådan behandling kommer vi att sluta behandla dina personuppgifter för dessa ändamål.

        I specifika situationer kan vi behöva vägra ATT genomförandet din förfrågan. Detta skulle vara fallet när vi har legitima skäl att fortsätta sådan behandling eller om vi måste etablera, utöva eller försvara rättsliga krav.

        Kom ihåg att invändningar mot vissa användningar av dina data kan inaktivera användningen av ditt konto.

        Observera att du när som helst kan be oss att sluta skicka marknadsföringsmeddelanden genom att välja bort det i dina kontoinställningar.

      5. Rätt till begränsning av användning

        Du har rätt att begära att vi slutar behandla dina personuppgifter, medan vi löser eventuella problem.

        Detta är endast möjligt i följande fyra fall:

        • Noggrannhet: Om du bestrider riktigheten i dina personuppgifter, kommer behandlingen stoppas medan vi verifierar ditt påstående.

        • Legitimt Intresse: Om du gör invändningar mot en behandlingsaktivitet baserad på legitimt intresse, kan du kräva att bearbetningsoperationen skjuts upp medan vi verifierar din motiveringsgrund.

        • Olaglig Behandling: Du kan begära begränsning av databehandling om du anser att dina uppgifter behandlas olagligt, men inte vill att dina uppgifter ska raderas omedelbart.

        • Data Lagring: Vi har inget fortsatt behov av uppgifterna men du kräver att de upprättar, utövar eller försvarar juridiska krav.

        Trots din begäran kan vi fortsätta behandla dina uppgifter om vi måste upprätta, utöva eller försvara juridiska krav. Vi meddelar dig innan vi tar bort en begränsning.

      6. Rätt att lämna in ett klagomål hos en tillsynsmyndighet

        If you consider that our processing of your personal data infringes the GDPR or any other applicable national laws, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority (e.g. your local authority or the CNPD).

  7. Information för invånare i Kalifornien

    Om du är bosatt i Kalifornien har du följande särskilda rättigheter enligt California Consumer Privacy Act ("CCPA") utöver alla andra rättigheter som anges i denna Sekretesspolicy.

    Observera att vi inte "säljer" dina personuppgifter, eftersom det uttrycket definieras i CCPA.

    1. Din Rätt att "Veta" och att Begära Radering

      Du har rätt att känna till de kategorier och specifika personuppgifter som vi har samlat in om dig. Du har rätt att veta vilka kategorier av källor som personuppgifterna har samlats in från, det affärsmässiga eller kommersiella syftet med att samla in eller sälja personuppgifter och de kategorier av tredje parter som vi delar personuppgifter med.

      Du har också rätt att begära radering av personuppgifter som vi har samlat in eller behållit. Observera att denna rätt är förbehållen vissa undantag, inklusive utan begränsning vår information som behövs för att skydda mot skadlig, vilseledande, bedräglig eller olaglig aktivitet, för att uppfylla våra juridiska skyldigheter och för andra interna ändamål.

      To exercise these rights contact us as provided in Section 9 “How to Contact Us?” below. You can also exercise your right to deletion by selecting “Forget my Data” in the “Privacy Settings” section of your account settings. Please note that any requested disclosures in connection with a request to know will only apply to the 12-month period preceding the request, and you are entitled to request disclosure twice in any 12-month period. You may also download your data as provided on our website, or exercise your right to delete by deleting your account as provided in your account settings.

    2. Personlig Information Stängd

      Du har också rätt att veta vilka kategorier av personuppgifter vi har avslöjat för ett affärsändamål, och vilka tredje parter som informationen lämnades för. Under de senaste 12 månaderna har vi för affärsändamål avslöjat följande kategorier av information till följande parter: Användnings-/enhetsinformation (inklusive, utan begränsning, din IP-adress, i förekommande fall) till vår affärsinformation och analys tjänsteleverantörer (t.ex. Hotjar, Google Analytics); Betalnings-/transaktionsdata till våra kunder/leverantörer av betalningstjänster; Kontaktinformation, enhets-/användningsinformation (inklusive, utan begränsning, din IP-adress och den webbplats du kommer från, i förekommande fall), information om köp som gjorts (exklusive uppgifter om ditt betalningsmedel, till exempel kreditkortinformation) och information om dina interaktioner med e-postmeddelandena som vi skickade till våra marknadsförings- och försäljningspartners (t.ex. Emarsys, marknadsföringspartners som marknadsför vår webbplats); och identifieringsinformation, kontaktinformation, enhets- och användningsinformation, betalningsinformation (i förekommande fall) till våra antibedrägeri-tjänsteleverantörer och revisionstjänsteleverantörer.

    3. Din rätt till Icke-Diskriminering

      Du har rätt att inte få diskriminerande behandling för utövandet av de integritetsrättigheter som CCPA tillhandahåller, inklusive men inte begränsat till genom att neka dig tjänster, ta ut olika priser eller avgifter eller ge dig en annan nivå eller kvalitet på tjänsterna. Observera dock att utövandet av några av dina rättigheter (t.ex. att ta bort dina data) kan göra det omöjligt för oss att fortsätta leverera tjänster till dig.

    4. Din Rätt att Använda en Auktoriserad Agent

      You have the right to designate an authorized agent to make a request under the CCPA on your behalf. To designate an authorized agent, please contact us as provided in Section 9 “How to Contact Us?” below. In order to verify you have authorized an agent we may require a signed, written authorization from you.

    5. Spåra Inte

      Vissa webbläsare har en "spåra inte" funktion som låter dig bestämma webbsidor där du inte vill ha dina online aktiviteter spårade. Eftersom dessa funktioner ännu inte är enhetliga svarar vi för närvarande inte på "spåra inte" signaler. Vi kommer emellertid att behandla alla "sälj inte" eller liknande signaler som avvisningsförfrågningar enligt CCPA.

  8. Ändringar i vår Sekretesspolicy

    Vi kan ibland ändra denna sekretesspolicy för att återspegla förändringar i våra tjänster och hur vi hanterar dina personuppgifter eller ändringar i gällande lagar.

    Om vi gör några viktiga ändringar, kommer vi att meddela dig genom att lägga ett meddelande på den relevanta webbplatsen och/eller kontakta dig direkt, med andra metoder som e-post.

    I den utsträckning som tillåts enligt gällande lag gäller sådana ändringar från det att de publiceras på vår webbplats, såvida vi inte anger ett datum för ikraftträdande. Din fortsatta användning av vår webbplats från och med den dagen kommer att omfattas av den nya Sekretesspolicyn.

  9. Hur man Kontaktar Oss?

    If you have any comments or questions about this Privacy Policy or generally about our privacy practices, please send an email to [email protected] or contact us by mail to the address indicated below, and we will get back to you as soon as possible.

    JWS Americas S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg

    JWS International S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg

    We are also happy to inform you that we have an employee dedicated to ensuring your privacy, our Data Protection Officer. You can directly reach our Data Protection Officer via email at: [email protected] or mail to the following address:

    To the attention of the DPO
    JWS Americas S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg

    eller

    To the attention of the DPO
    JWS International S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg